top of page
  • -

Mød Jesper fra Sams Island Distillery...Det er en af de lokale leverandører, som vi frygtelig gerne vil have et samarbejde med.


Mere om destilleriet her: https://www.samsisland.dk/☀🌊🔥"Det er et vanvittigt offensivt og ambitiøst projekt - og med en fantastisk beliggenhed"


Jesper Machholm fra Sams Island Distillery er en af vores investorer. Destilleriet holder til i en baggård i Tranebjerg på Samsø, og her bliver der lavet gin, vodka og ...råm. Altsammen på lokale råvarer.


Deres gin er med orangemyrer. De findes ikke så mange steder i Danmark, men de er på Samsø (og på vinkelforlandet mod vest på Omø).


Jesper om Samsø Strandhotel:

"Det er et vanvittigt offensivt og ambitiøst projekt - og med en fantastisk beliggenhed."


"Forretningsmæssigt er jeg gået med, fordi aktierne enten kan give et afkast og/eller jeg kan sælge til en højere pris."


"Af andre årsager gør jeg det for at støtte op om lokale initiativer, der skaber udvikling og

arbejdspladser. Jeg er næsten lige flyttet herover fast, og det her er en måde at tage sig af det selv, i stedet for at overlade det til andre."


"Der er også den dimension, at det er fedt at have et sted tæt på - en restaurant og en bar, som jeg selv kan bruge, og hvor jeg kan invitere mine egne gæster hen. Også til at overnatte."


"Jeg kan være med til projektet i sin bliven, og så kan jeg selv bruge det, når det står færdigt."


39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page